top of page
Zoeken
  • Frank N.M. Groot

Brainbased Change© Effectief veranderen in de praktijk.


BRAINBASED CHANGE

White Paper over effectief veranderen in de praktijk.

Bijna alle organisaties willen en moeten veranderen. Maar hoe verhogen wij het succespercentage van verandertrajecten? In ieder geval door de mythe dat 70% van de verandertrajecten niet zou lukken, terecht, naar het rijk der fabelen te verwijzen!

Een succesvolle veranderaanpak gaat uit van: aandacht aan de vraagstelling schenken, bewust focus aanbrengen, gebruik maken van inzichten uit neuroleadership, een parallelle aanpak in zowel de boven als de onderstroom en door een participatieve gezamenlijk trektocht als metafoor te omarmen. De kans op succes stijgt daardoor substantieel. In het White Paper 'Brainbased Change' gaan wij in op de aanpak en de voorwaarden zoals Vision>Decision in de praktijk gebruikt in verandertrajecten die wij begeleiden. Download hier het White Paper.

#change #breinkennis

28 weergaven0 opmerkingen
bottom of page