HET BESLISSENDE BESLUIT.
HET MANAGEMENTTEAM ALS ARCHITECT VAN EFFECTIEVE BESLUITVORMING.

boek_het beslissende besluit_beton_stapel.png

 

REALISEER HIGH PERFORMANCE DECISIONMAKING ALS MANAGEMENTTEAM.

 

De competentie om effectieve, weloverwogen beslissingen te ontwerpen, procesmatig te begeleiden en ook te nemen, vormt de meest cruciale competentie die het verschil maakt. Nu en in de toekomst.

 

Meer dan 80 procent van het eindverantwoordelijke Management in organisaties is echter van mening dat strategische doelstellingen niet worden gehaald door niet effectieve besluitvorming.  Managementteams zouden dan ook veel meer architecten van effectieve besluitvorming moeten worden.

 

High Performance Decisionmaking Managementteams gebruiken dan de volgende vijf bouwstenen om effectief en weloverwogen te beslissen:

 

Choose before you decide.

Maak als Managementteam een heldere keuze in de besluitvormingsissues waar je wel of geen tijd en aandacht aan besteedt.

 

Design the process.

Een goed ontworpen en gefaciliteerd besluitvormingsproces blijkt zesmaal belangrijker dan ‘facts & figures’. 

 

Ask (the right) questions.

(De goede) Vragen stellen vergroot exponentieel de kans om de goede antwoorden te vinden.

 

Activate your inspiration.

Laat je inspireren door anderen als het om effectieve en weloverwogen besluitvorming gaat. 

 

Integrate choices.

Doorbreek de vaste patronen door ‘Integrative Thinking’ toe te passen. 

1/3
Even een indruk krijgen van de inhoud van het boek? Klik op een van de vijf gekleurde afbeeldingen voor zowel de inhoudsopgave als een  indruk van de desbetreffende inhoud  van het Beslissende Besluit.

 

Gebeurt er niets? Dan kan het zijn dat jouw webbrowser pop-up's blokkeert. Verander dit dan even in je instellingen van je webbrowser.

 

 

Bestellen?

 

 

Het boek kun je gemakkelijk direct bij ons bestellen. Klik op de button, je wordt dan direct naar de bestelpagina geleidt. Vul de adresgegevens in en je ontvangt dan eerst een bevestigings-email, gevolgd door een email met een QR code om direct te betalen. Na ontvangst van de betaling sturen wij dan het boek toe, inclusief een BTW factuur op naam.

FRONTCOVER.png