TRAINING, COACHING EN PROCESBEGELEIDING VAN MANAGEMENTTEAMS DIE HET VERSCHIL IN DE ORGANISATIE EN DE MARKT MAKEN: GAME-CHANGERS.

Directie- en Managementteams staan elke dag weer voor forse uitdagingen. De balans vinden tussen de uitdagingen van vandaag en het vormgeven van de toekomst vergt heel wat behendige stuurkunst. Natuurlijk investeert een team constant in elkaar door elkaar scherp te houden, uit te dagen en te steunen in de dagelijkse praktijk. Maar soms is een externe impuls voor verdere professionalisering noodzaak: hoe kun je als managementteam écht het verschil maken?

Wij hebben al veel managementteams in organisaties mogen begeleiden bij het realiseren van een gezamenlijke visie en veranderagenda, door de gezamenlijke visie- en besluitvorming op een hoger niveau te brengen en het trainen in patroondoorbrekende denktechnieken. Met als centrale vraag: hoe kun je als managementteam de toekomst van de organisatie daadwerkelijk vormgeven?​

 

Wij hebben om  systematisch gamechanging managementteams te realiseren vier eigen methodieken ontwikkeld die als basis dienen voor een op uw organisatie toegesneden en ontworpen specifieke aanpak. Unieke METHODIEKEN die wij al in veel organisaties hebben mogen toepassen.​  Graag lichten wij deze methodieken verder toe in een persoonlijk gesprek. Neem even contact met ons op.

 

Onze visie op het creëren van Gamechanging managementteams is uitgewerkt in onze white papers.  Kijk daar o.a. even naar het white paper The Next Level, Customer Driven Decision Making.