top of page

TRAINING, COACHING EN PROCESBEGELEIDING VAN MANAGEMENTTEAMS DIE HET VERSCHIL IN DE ORGANISATIE EN DE MARKT MAKEN: GAME-CHANGERS.

GAME CHANGING TEAMS

GAME CHANGING TEAMS

Directie- en Managementteams staan elke dag weer voor forse uitdagingen. De balans vinden tussen de uitdagingen van vandaag en het vormgeven van de toekomst vergt heel wat behendige stuurkunst. Natuurlijk investeert een team constant in elkaar door elkaar scherp te houden, uit te dagen en te steunen in de dagelijkse praktijk. Maar soms is een externe impuls voor verdere professionalisering noodzaak: hoe kun je als managementteam écht het verschil maken?

Wij hebben al veel managementteams in organisaties mogen begeleiden bij het realiseren van een gezamenlijke visie en veranderagenda, door de gezamenlijke visie- en besluitvorming op een hoger niveau te brengen en het trainen in patroondoorbrekende denktechnieken. Met als centrale vraag: hoe kun je als managementteam de toekomst van de organisatie daadwerkelijk vormgeven?​

 

Wij hebben om  systematisch gamechanging managementteams te realiseren vier eigen methodieken ontwikkeld die als basis dienen voor een op uw organisatie toegesneden en ontworpen specifieke aanpak. Unieke METHODIEKEN die wij al in veel organisaties hebben mogen toepassen.​  

Meer informatie?  Bekijk dan even het LEAFLET door de desbetreffende button onder de visual aan te klikken.

 

Graag lichten wij deze methodieken verder toe in een persoonlijk gesprek. Neem even contact met ons op.

 

Onze visie op het creëren van GameChanging Managementteams is uitgewerkt in een aantal White Papers.  Kijk daar bijvoorbeeld  even naar het white paper The Next Level, Customer Driven Decision Making.

DENKPATRONEN DOORBREKEN

DENKPATRONEN DOORBREKEN Deze training biedt een kader om intensief kennis te maken met een gestructureerde en in de praktijk ontwikkelde methode om de visie en besluitvorming in managementteams op een hoger niveau te brengen zodat managementteams het verschil in de markt én de eigen organisatie kunnen maken: het creëren van een High Performance Decision Making Team.

BREINIMPULSEN

BREINIMPULSEN Een training om meer out-of-the-box te kunnen denken als managementteam. Wij gebruiken hierbij o.a. de door Frank Groot ontwikkelde BreinImpuls Toolbox.

VISION TO ACTION

VISION TO ACTION Een geïntegreerd totaalprogramma op maat ontworpen om verder te professionaliseren in dialoog met de markt en de eigen  organisatie. ​

THE NEXT LEVEL

THE NEXT LEVEL Customer Driven Decision Making Een programma om Visie- en besluitvorming naar het volgend level te brengen. Hierbij gebruiken wij o.a. het door Frank Groot geschreven boek 52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers, wij maken verder gebruik van gevalideerde MBTI profielen en de laatste inzichten uit brainresearch om klantgedreven visie en besluitvorming te realiseren.

bottom of page