HET VERSCHIL IN DE MARKT EN DE EIGEN
ORGANISATIE MAKEN: GAME-CHANGE REALISEREN.

Door professionele procesbegeleiding, advisering, training en coaching   versoepelen en realiseren wij gezamenlijk vormgegeven Visie en concrete Besluitvorming bij het herschrijven van  de regels van het spel: Game-Change.

 

Het kunnen veranderen van het spel draait  in essentie om vier business issues met strategische impact waar wij op basis van onze concrete ervaring en in de praktijk bewezen methodologie daadwerkelijk meerwaarde voor uw organisatie kunnen leveren:

 

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen of de buttons daaronder voor meer informatie. 

GAMECHANGING STRATEGY

GAMECHANGING STRATEGY

Wij ondersteunen organisaties en teams bij strategie- en planvorming niet in de eerste plaats door plannen te schrijven maar door veranderprocessen te faciliteren waarin uw organisatie zelf haar strategie vormt geeft en het strategisch besef binnen de organisatie nog verder toeneemt. Het vormgeven van de toekomst in de markt en de eigen organisatie staat hierin centraal door als startpunt de ambitie als Game-Changer te nemen: het verschil willen en kunnen maken in de markt.

GAMECHANGING INNOVATION

GAMECHANGING INNOVATION

Business Innovatie is in onze ogen van levensbelang voor organisaties. Niet zonder reden want de toekomstige kracht intern en op de markt is afhankelijk van de huidige inspanning op het gebied van innovatie en de mate waarin structureel aandacht wordt gegeven aan business innovatie. Het herschrijven van de regels van het spel in de markt vanuit het eigen DNA wordt hierbij echt mogelijk wanneer als startpunt voor innovatie de ambitie om een game changer te willen zijn wordt genomen.

BRAINBASED CHANGE

BRAINBASED CHANGE

BRAINBASED CHANGE.   Bij het realiseren van een team en organisatie die de regels van het spel herschrijft maken wij gebruik van de meest recente inzichten uit o.a. de neurowetenschappen en integreren dit met inzichten uit andere denkdisciplines.

GAMECHANGING TEAMS

GAMECHANGING TEAMS

Hoe kun je als managementteam de toekomst van de organisatie daadwerkelijk vormgeven en écht het verschil maken? De balans vinden tussen de uitdagingen van vandaag en het vormgeven van de toekomst vergt heel wat behendige stuurkunst. Wij hebben al veel managementteams in organisaties mogen begeleiden bij het realiseren van een team dat de regels van het spel herschrijft en haar visie en besluitvorming naar een volgend niveau heeft weten te tillen.

DENKPATRONEN DOORBREKEN

DENKPATRONEN DOORBREKEN

TRAINING DENKPATRONEN DOORBREKEN VOOR MANAGEMENTTEAMS Deze training biedt een gestructureerd kader om intensief kennis te maken met een gestructureerde en in de praktijk ontwikkelde methode om de visie en besluitvorming in managementteams op een hoger niveau te brengen zodat managementteams het verschil in de markt én de eigen organisatie kunnen maken: het creëren van een High Performance Decision Making Team.

BREINIMPULSEN©

BREINIMPULSEN©

TRAINING BREINIMPULSEN© VOOR MANAGERS EN PROFESSIONALS 'We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them’ Maar hoe realiseer je dat andere denken dan? Daar helpt de systematische training BreinImpulsen© je bij!