top of page

DENKPATRONEN DOORBREKEN: EEN TRAINING SYSTEMATISCH DENKPATRONEN DOORBREKEN VOOR MANAGERS

Afbeelding1.png

De meeste managers hebben wekelijks veel vergaderingen: teammeetings, afdelings-overleggen, stuur- en projectgroepen, management- en directiemeetings. Tijdens die vergaderingen moeten in korte tijd veel beslissingen genomen worden, of wordt er gezamenlijk een visie of beleid ontwikkeld. Maar met welke aanpak haal je het maximale uit de in de vergaderruimte aanwezige denkkracht? 

 

Dit soort meetings kunnen veel efficiënter, effectiever en creatiever verlopen, door gestructureerd en systematisch gebruik te maken van  werkvormen die de bestaande denkpatronen doorbreken, tot nieuwe inzichten leiden en een heldere structuur geven aan gezamenlijke visie- en besluitvorming.  Op een zodanige manier dat de rond de managementtafel aanwezige denkkracht daadwerkelijk gestructureerd en expliciet aangesproken wordt en dan ook maximaal wordt benut. 

 

De training DENKPATRONEN DOORBREKEN biedt een kader om intensief kennis te maken met een gestructureerde en in de praktijk ontwikkelde methode om de visie en besluitvorming in managementteams op een hoger niveau te brengen zodat managementteams het verschil in de markt én de eigen organisatie kunnen maken: het creëren van een High Performance Decision Making Team. Deelnemers krijgen inzicht en een gestructureerde methode aangereikt waarmee zij probleemoplossing of ideevorming innovatiever én tegelijkertijd gestructureerd kunnen aanpakken als individu en in een team.  Basisgereedschap om het verschil in de organisatie en de markt te kunnen maken!

Deelnemers krijgen inzicht en een  methode aangereikt waarmee zij  gezamenlijke visie en besluitvorming in (management)teams gestructureerd kunnen aanpakken en op een hoger niveau kunnen brengen zodat het maximale denkvermogen van een team daadwerkelijk aangesproken wordt.  

 

Deelnemers:

 

  1. Krijgen inzicht in de werking van het brein en de denkvalkuilen die spelen bij gezamenlijke visie en besluitvorming.

  2. Krijgen inzicht in de systematische processtappen die nodig zijn voor een gestructureerde en systematische aanpak van patroondoorbrekende visie- en besluitvorming.

  3. Trainen met meerdere patroondoorbrekende denktechnieken.

Tijdens deze tweedaagse incompany training maken wij gebruik van het boek 52 Patroondoorbrekende Denktechnieken voor Managers van Frank Groot.

 

Meer informatie over de  incompany training Denkpatronen Doorbreken voor Managers?

 

Bekijk of download dan hier het leaflet Denkpatronen doorbreken..

Een incompany training Denkpatronen Doorbreken voor Managers?

 

Neem even contact met ons op. Wij bellen u dezelfde dag terug.

Testimonials
 

Eens horen wat andere managers en professionals te zeggen hebben over hun training Denkpatronen Doorbreken?  Klik dan op de onderstaande button: je krijgt  dan  een kort overzicht aan met een aantal testimonials van de trainingen met open inschrijvingen. De trainingen worden gemiddeld met een 8,5 als rapportcijfer gewaardeerd en 90% van de deelnemers zou de training zeer waarschijnlijk ( 8 of 9 op een schaal van 10) aanbevelen bij collega's.

 

bottom of page