top of page

PUBLICATIES EN TOOLS OP HET GEBIED VAN GAME-CHANGE EN PATROONDOORBREKING.

Wij publiceren geregeld Nieuwsbrieven, White Papers en Boeken waarin wij onze visie en aanpak schetsen op het gebied van Game-Changing en patroondoorbreking of concrete 'tools' aanbieden om het herschrijven van het spel en de regels van het spel in de dagelijkse praktijk vorm te kunnen geven. Scroll even door deze pagina om alle publicaties te zien.

VISION DECISION BROCHURE
Brochure.


Lees eens, patroondoorbrekend in een online digitale tijd, over Vision>Decision op papier. In een brochure van 18 pagina's lees je meer over wat wij doen en welke services wij aanbieden. Vraag de brochure aan, dan sturen wij die per omgaande op met Post NL.

 

Toch liever digitaal lezen? Klik dan op de afbeelding of op de knop hieronder.

Je kunt de brochure ook lezen op ISUU (online publishing).

1/2
Boek Het Beslissende Besluit.

REALISEER HIGH PERFORMANCE DECISIONMAKING ALS MANAGEMENTTEAM.

 

De competentie om effectieve, weloverwogen beslissingen te ontwerpen, procesmatig te begeleiden en ook te nemen, vormt de meest cruciale competentie die het verschil maakt. nu en in de toekomst.

 

Meer dan 80 procent van het eindverantwoordelijke Management in organisaties is echter van mening dat strategische doelstellingen niet worden gehaald doorziet effectieve besluitvorming.  Managementteams zouden dan ook veel meer de architecten van effectieve besluitvorming moeten worden.

1/2
Boek 52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers.

​52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers door Frank Groot is een inspirerend en praktisch boek voor iedere manager die denkpatronen wil doorbreken, in zijn organisatie, in zijn team en bij zichzelf. De rationele en creatieve denktechnieken in dit boek zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten in breinonderzoek en groepsdynamica.

 

Het boek met softcover en zwart/wit is in de boekwinkels en de on-line bookshops verkrijgbaar en direct on-line te bestellen door  op een van de onderstaande bestelknoppen te klikken.

 

De hardcover in kleur is alleen direct bij Vision>Decision te bestellen.

 

Meer informatie is beschikbaar  op de pagina patroondoorbrekende denktechnieken op deze website.Klik daarvoor op de 'meer informatie' button hieronder.

BREINIMPULSEN, CREATIVITEIT TOOLS, KAARTENSETS
Toolbox  BreinImpulsen.

Een unieke set door Frank Groot met 54 inspirerende kaarten om snel een creatieve impuls te krijgen om trefzeker op innovatieve, andere en verfrissende ideeën te komen. Voor die mensen en teams die ècht het verschil in organisaties willen maken. De 54 BreinImpulskaarten zijn gebaseerd op de laatste inzichten in breinonderzoek, innovatiemethodieken en toegepaste creativiteit en helpen u om 'solo' of in een (management)team om op een andere manier naar uitdagingen te kijken. De set  is  direct bij ons  te bestellen door op de onderstaande bestelknop te klikken. Meer informatie is te vinden op de pagina BreinImpulsen op deze website. Klik daarvoor op de 'meer informatie' button hieronder. Daar is ook meer informatie te vinden over de uitgebreide Toolbox BreinImpulsen die je ook via ons kunt bestellen.

White Papers.


Laat u  net als andere relaties van Vision>Decision inspireren door onze White Papers met onze visie op een aantal business issues met strategische impact. 

 

Business Issues rondom het veranderen van de regels van het spel, zoals de min of meer vaststaande patronen doorbreken in business planning, strategische patronen doorbreken door het toepassen van de Blue Ocean Strategy aanpak, gezamenlijke Visie- en Ambitieontwikkeling, High Performance Visie en Besluitvorming, denkpatronen doorbreken door Scenario Strategy of marktpatronen doorbreken door Business Model Innovation. 

 

De White Papers geven onze visie en aanpak weer op Game-Change met impact.

Ga met de muis over de afbeelding  voor de inhoud van het White Paper. 

 

White Papers
Blog over strategische vernieuwing
Game-Change Blog
 

Het blog waarin Frank Groot schrijft over het realiseren van effectieve visie- en besluitvorming om een Game-Change te realiseren.

 

Onderwerpen uit de besluitvormingswetenschappen en praktijk, recent breinresearch toegepast op besluitvorming rond de managementtafel, effectief brainbased verandermanagement, patroon-doorbrekende visie- en strategievorming en dergelijke onderwerpen komen in dit blog aan de orde. 

 

Allemaal onderwerpen vanuit de visie dat managementteams inzichten en tools tot hun beschikking moeten hebben en hierin getraind moeten zijn om effectief als GAME-CHANGERS te kunnen optreden in de markt en in hun eigen organisatie.

1/3
Online Webinar over Game-Changers en denkpatronen doorbreken.

Frank Groot gaat in dit Webinar van 30 minuten in op de noodzaak van het veranderen van de regels van het spel, patroon-etsing in de hersenen en hoe je denkpatronen in managementteams kunt veranderen. Over Game-Changers, denkpatronen en concrete handvatten. Bekijk direct het Webinar door op de onderstaande link te klikken.

Artikelenreeks systematische besluitvorming.

Een aantal van de  denktechnieken uit het boek 52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers is nog verder uitgewerkt in de gratis afleveringen van de serie systematische besluitvorming  voor relaties van Vision>Decision. De boekjes van ieder 8 pagina's werken de 52 denktechnieken nog verder uit: nog meer achtergrondinformatie, specifieke informatie m.b.t. de inzichten uit de neurowetenschap waar de desbetreffende techniek op is gebaseerd en een relevante case uit de praktijk van Vision>Decision. 

2020-08-27_16-42-50.jpg

Nieuwsbrief.


Lees net als andere relaties van Vision>Decision onze nieuwsbrief 
waarin wij onze visie en aanpak schetsen op het gebied van Strategische vernieuwing of concrete 'tools' aanbieden om vernieuwing in de dagelijkse praktijk vorm te kunnen geven. Schrijf in door op de onderstaande knop te klikken.

MANAGEMENTSITE.jpg
Column Managementsite.nl


In de column van Frank Groot op de door managers en professionals drukbezochte managementsite.nl worden onderwerpen rondom besluitvorming en probleemoplossing door hem uit de doeken gedaan. Gebaseerd op de laatste inzichten uit Neuroleadership en gericht op het kunnen veranderen van de regels van het spel: Game-change.

bottom of page